Damir Krznar: “Sad smo tužni, ali već sutra ćemo biti ponosni”

Španjolski Villarreal u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europa lige u četvrtak pobijedio Dinamo 2:1 i s ukupnih 3:1 se plasirao u polufinale tog natjecanja. Za Španjolce su zavili Alcacer u 36. i Moreno u 43. minuti, a jedini gol za Dinamo postigao je Oršić u 74. minuti susreta.

Trener Dinama Damir Krznar nakon utakmice je rekao da su kod prvog gola postavljali ofsajd zamku. “Je li bio ili nije, ne znam, ali kad ti tako prođu onda je to teško braniti”, rekao je trener zagrebačke momčadi.

“Blok koji smo postavili se kvalitetom Villarreala spustio jako nisko. Dobro su nalazili rupe iza naših leđa i morali smo se spuštati. Čak ni to nije drama, ali mi nemamo strpljenja dugo stajati u bloku. Iz takvog bloka fali trenutaka da odeš u napad, ali tako je to na ovom nivou. Mi smo neke prilike stvorili, ali smo podbacili u obrambenom dijelu”, objasnio je.

Krznar je dodao da nisu uspjeli proći u polufinale i da su danas tužni, ali će već sutra biti ponosni na ono što su napravili, na borbu i želju koju su pokazali. “U prvom poluvremenu naš blok nije izdržao. Ideja je bila da do poluvremena dođemo s 0:0 i onda napasti svim snagama. Ostaje žal za drugim primljenim golom. Mislim da bismo i s 1:0 u nastavku imali šanse. Drugi gol nas je malo destabilizirao i demoralizirao. No, dobro smo odigrali drugo poluvrijeme, imali smo šanse. Da je Majer zabio u 55. bilo bi još više nade, ali ne možemo žaliti ni za čime”, rekao je.

Komentiraj