Izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Zlatko Dalić u utorak je za Sportske novosti ponovio kako s HNS-om ne želi potpisai ugovor na tri-četiri godine.

“Ne igramo nikakve ozbiljne utakmice sve do jeseni sljedeće godine kad kreće Liga nacija, a tek potom europske kvalifikacije. To mene ne zanima. Hoću pokazati što je normalno, da se rezultat mora cijeniti i poštovati, zato tako nastupam. Nije mi cilj da se uhljebim u reprezentaciji, da budem izbornik dvije i pol ili tri godine, nego mi je cilj rezultat”, rekao je Dalić.

Najavio je i mogućnost pozivanja nekih igrača na koje je bivši izbornik Ante Čačić ‘zaboravio’. Među njima su Marin Leovac, Ivan Strinić, Ante Rebić i Nikola Vlašić. “Nama treba najbolje rješenje na lijevom beku, Vrsaljko to nije, igrao je na tom mjestu silom prilika. Njegova prava pozicija je na desnoj strani. Rekao je “šefe, igrat ću što treba, ako je nužno spreman sam i braniti”. No, jasno da na duge staze to nije rješenje, treba naći novo”, rekao je Dalić i dodao kako je već razgovarao s Leovcem i Strinićem.

Komentiraj