Dalić: “Deset dana bilo je ludilo, Modrić zna što se protiv mene pisalo”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na konferenciji za medije nakon susreta protiv Škotske kojim je Hrvatska izborila osminu finala Europskog prvenstva, čestitao svojim igračima i zahvalio svima koji su ih podržavali.

“Nismo gubili glavu, spustili smo loptu na zemlju, protiv protivnika koji je nezgodan s dugim loptama. Napravili smo neke greške, protivnik se vratio. Ali opet smo vratili kontrolu, postigli golove i priveli utakmicu kraju. Hvala Bogu da smo uspjeli, hvala svima koji su nas podržavali”, rekao je Dalić.

Sada su, dodaje, puni samopouzdanja. U osmini finala zbog kartona ne može računati na Dejana Lovrena, a upitan je i Gvardiol koji je izašao zbog manje ozljede.

“Cijela ekipa je bila dobra, bili smo kompaktni, grupa, tim. Neću nikoga izdvajati”, odgovorio je Dalić na pitanje kako je zadovoljan zamjenama – Petkovićem, Juranovićem i Vlašićem, koji je i proglašen igračem utakmice.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka u dugom i emotivnom zagrljaju Dalić se našao s kapetanom Lukom Modrićem. “Ne mogu razumjeti ludilo u posljednjih deset dana. Neću ulaziti u to, čuvat ću svoje dostojanstvo, svoj ponos i uvijek ću biti fer. Baš zbog toga bili smo sretni. Luka je znao što se događalo i što se protiv mene radilo i pisalo. Zato je bio sretan, i svi igrači. Ali dobro, ostat ćemo i dalje gospoda. Hvala svima na podršci, na kritikama. Idemo dalje Dragi Bog me čuva”, rekao je Dalić.

 

Komentiraj