CVITANOVIĆ: “Bolji smo, Šibenik nas neće moći pratiti”

Prva utakmica playoffa za HNL izmđu Šibenika i Istre završila je bez pobjednika, 1:1. Šibenik je poveo u 14. minuti preko Davora Kukeca, a Istra je izjednačila već dvije minute kasnije preko Adriana Fuentesa.

Trener Istre Igor Cvitanović izjavio je nakon susreta da je utakmica bila tvrda i ne toliko lijepa. “Ljepotu utakmice je omeo i vjetar. Obje ekipe su pažljivije igrale, uspjeli smo se brzo vratiti nakon što su nam zabili gol. To je dobro, da nismo morali juriti zaostatak. Ovo je dobar rezultat za nas, iako sam očekivao puno više”, rekao je Cvitanović za HNTV.

Dodao je kako ih u Puli čeka teška utakmica. “Mi smo bolji i kvalitetniji, ali treba to dokazati na terenu. Vidjet će se to u Puli jer je kratak period oporavka, mi ćemo u tome naći snagu, oni neće moći pratiti naš ritam. Vidjet će se u uzvratu razlika između prvoligaškog i drugoligaškog nogometa”, optimističan je Cvitanović.

Šibenikov trener Borimir Perković, ak, poručuje da je ovakav susret očeivao. “Zadovoljan sam jer smo odigrali kako smo htjeli. Morali smo biti oprezniji, defenzivno smo stajali kompaktno i čvrsto, Istra nam nije stvorila puno prilika. Vjerovali smo da ćemo imati neke prilike prema naprijed, to se i dogodilo. Šteta da se Istra brzo vratila”, rekao je Perković.

Imaju aktivan rezultat, a psihološko opterećene, dodaje Perković, sada je na Istri. “Hvala navijačima, bili su odlični. Najavili su odlazak u Pulu, nadam se da ćemo se veseliti nakon utakmice”, zaključio je.

Komentiraj