ĆORIĆ “Jandroković je adekvatno odgovorio Grmoji”

Davor Visnjic/PIXSELL

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u petak je, govoreći o verbalnom obračunu u Hrvatskom saboru između predsjedavajućeg Gordana Jandrokovića  i Mostovca Nikole Grmoje, ocijenio da je reakcija Jandrokovića bila “adekvatan odgovor na divljaštvo zastupnika Grmoje”.

“Mislim da je ta reakcija bila adekvatan odgovor na divljaštvo kolege zastupnika Grmoje. Verbalno divljaštvo i verbalna agresija kojom smo zapravo kontinuirano napadani, u konačnici, mislim da je bio efikasan način da se to zaustavi”, rekao je Ćorić novinarima uoči sjednice Vlade.

Na pitanje treba li Jandroković pripaziti na komunikaciju u Saboru, budući da je Grmoju nazvao smećem, Ćorić je odgovorio da bi na komunikaciju trebali pripaziti svi.

“Svi zajedno bi u hrvatskoj javnosti trebali pripaziti na komunikaciju, isto tako mislim da bi u konačnici svi zajedno trebali inzistirati na tome da budemo objektivni”, poručio je.

Zamoljen da komentira to što se pokazalo da u vezi imovinske kartice ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić nije govorio istinu, Ćorić je odgovorio da nema komentara na imovinske kartice, osim na svoju, a na pitanje je li siguran da ju je dobro ispunio, odgovorio je da nije siguran.

“Nisam, ali dopuštam da je dobro da je provjerite, pa onda možemo razgovarati”, rekao je te dodao da je, ukoliko je i bilo pogrešaka u imovinskim karticama, do tih pogrešaka došlo nenamjerno te poručio: “Tko radi, taj i griješi”.

Komentiraj