Chris Martin iz Coldplaya zavidi Springsteenu jer je u boljoj formi od njega

Pjevač grupe Coldplay Chris Martin otkrio je da je počeo jesti samo jedan obrok dnevno jer je saznao da isto radi i Bruce Springsteen kojem zavidi na izvrsnoj formi.

Gostujući u podcastu Conana O’Briena, na pitanje koliko je kroz susrete s kolegama glazbenicima spoznao mudrosti koje je saznao od druženja s njima, Chris Martin je rekao: „Prestao sam večerati. Prestao sam jesti nakon 16 sati jer sam to naučio od Brucea Springsteena s kojim sam bio na ručku. Imao sam tu sreću da sam otišao s njim na ručak kada smo nastupali u Philadephiji prošle godine. Već sam tada bio na strogoj dijeti ali kada sam vidio Brucea rekao sam mu da izgleda u boljoj formi od mene. Na to je njegova supruga Patti rekla da je to zato jer jede samo jedan obrok dnevno. Tada sam odlučio da je to moj sljedeći izazov.“

Grupa Coldplay trenutno se nalazi na velikoj stadionskoj turneji po Južnoj Americi u sklopu velike svjetske turneje ‘Music of the Spheres’ u sklopu koje dolaze i u Europu. Europski dio turneje započinje 17. svibnja u Portugalu i nakon 32 koncerta po europskim stadionima završava 17. srpnja u Norveškoj. Istovremeno, i Bruce Springsteen dolazi u Europu gdje će održati 29 koncerata. Njegova dio europske turneje započinje 28. travnja u Španjolskoj a završava 29. srpnja u Italiji. Nama najbliže nastupa u Beču 18. srpnja, dok će nam Coldplay biti najbliže u Milanu gdje će u periodu od 25. do 29. lipnja održati četiri koncerta na stadionu San Siro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner