ČERVAR: “Želimo iz Beča otići kao pobjednici”

Izbornik hrvatske rukometne rerezentacije Lino Červar komentirao je šestu pobjedu svojih izabranika na Europskom prvenstvu. Slavili su protiv Češke s 22:21.

“Zadovoljan sam, odmorili smo glavne igrače. Oni koji su manje igrali, danas su se pokazali. Osnovni zadatak je ispunjen. Mlađi igrači imali su priliku nadmetati se. Cijelu smo utakmicu imati kontrolu, osim jednom nepotrebnog pada koji smo imali, ali to si možemo dozvoliti”, rekao je Červar za RTL i dodao da može zaključiti da su odigrali koliko je trebalo, te istaknuo da su se neki igrači danas posebno istaknuli.

“Svi su važni u ekipi, oni u određenom trenutku također mogu pomoći i bitno utjecati na rezultat”, poručio je Červar.

Izbornik je dodao da im je jako bitno da je i publika zadovoljna. “Čeka nas sada Španjolska, moramo se pripremiti za tu utakmicu. Dobili smo u ovoj utakmici Ašanina, vidjeli smo raspucanog Mamića, Brozović je bio odličan u obrani, Marić isto. Protiv Španjolske nismo pod pritiskom, želimo nastaviti naš niz, ali najbitnija je igra. Dobra igra donosi rezultat, želimo iz Beča otići kao pobjednici. To bi bila sjajna uvertira za nastavak”, zaključio je Červar.

Komentiraj