Cara Delevingne donirala svoj orgazam u znanstvene svrhe

Cara Delevingne donirala je svoj orgazam u znanstvene svrhe za potrebe serije „Planet Sex“ koja će se emitirati krajem ovog tjedna. Ova glumica i model posjetila je bolnicu u Njemačkoj gdje je donirala svoju krv prije i poslije seksualnog klimaksa kako bi se znanstveno istražilo kakve efekte orgazam ima na nečije tijelo. Mjerenjem se određuje razina endokanabinoida u njenom sustavu, što je kemijski spoj koji opušta i smanjuje napetost. Sve to dio je istraživanja o razlikama o seksualnom zadovoljstvu kod heteroseksualnihparova pri čemu studije pokazuju da muškarci češće postižu orgazam od žena.

U toj epizodi Cara Delevingne, koja se deklarira kao biseksualka, rekla je „Ovdje sam kako bi doživjela orgazam i donirala ga za potrebe znanstvenog istraživanja. Mislim da je ženska seksualna požuda potisnuta. Iz vlastitog ljubavnog života znam kako se žene susprežu iako bi u 21. stoljeću žene i muškarci trebali imati jednako kvalitetan seksualni život, zar ne? Dakle, pripremite se za šok. Postoje razlike kada govorio o orgazmu. Znanstvenici kažu kako 95 posto muškaraca doživljava orgazam za vrijeme seksualnog odnosa dok to isto doživljava samo 65 posto žena. Iskreno, mislim da je to previše, većina mojih heteroseksualnih prijateljica kažu da je to između 15 i 20 posto. Lezbijke i queer žene imaju bolji postotak“.

U sinopsisu ove serije koja ima šest epizoda navodi se „Na ovom opsežnom putovanju Cara Delevingne stavlja svoj um i tijelo na kocku u potrazi za odgovorima, donirajući svoj orgazam znanosti u Njemačkoj; stvara umjetnost od svoje vagine u Japanu; ulazi u seks klub samo za žene; pohađa majstorski tečaj masturbacije i posjećiuje ‘etički’ porn set, u ime razumijevanja naših najdubljih želja”.

Komentiraj