CAMMEO “Suvremena tehnologija za maksimalnu sigurnost”

facebook.com

Održana je konferencija ‘Mi i naši gadgeti u prometu – problemi i izazovi’.

U drugom dijelu konferencije na rasporedu je bila panel rasprava koju su moderirali Renata Ivanović, voditeljica projekta ‘Dan bez mobitela u prometu’ i Miron Huljak, policijski službenik Službe za sigurnost cestovnog prometa. Sudionici su raspravljali oko pitanja kako tretiramo problem korištenja mobitela u prometu ovisno o industriji u kojoj rade te što možemo učiniti više za prometnu sigurnost.

Jedan od govornika bio je i Petar Dragić, izvršni direktor Cammeo Grupe.

“Cammeu, kao regionalnom taksi lideru, sigurnost putnika, ali i ostalih sudionika u prometu visoko je na listi prioriteta. Naša vozila opremljena su tako da vozač ima sve što mu je potrebno da kvalitetno obavi posao, a da mu to ne odvraća pažnju s ceste. Smatramo da je suvremena tehnologija u nenametljivoj verziji, kakvu i sami koristimo, dobitna kombinacija koja jamči sigurnosti i zadovoljstvo”, rekao je Petar Dragić.

‘Dan bez mobitela u prometu’ se obilježava u nedjelju 21. listopada drugu godinu zaredom, ove će se godine aktivno uključiti i učenici prometnih zanimanja u Slavonskom Brodu, koji će svojim sugrađanima taj dan poručiti da čuvaju sebe i druge u prometu i ne koriste se mobitelom dok voze bicikl, prelaze cestu ili upravljaju vozilom.

Pokrovitelji kampanje su Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, a podupiru je Hrvatska gospodarska komora, HEP, Janaf, Hrvatske autoceste i Hrvatske ceste.

Komentiraj