Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj u četvrtak je na Facebooku komentirao jučerašnju opasku Milorada Pupovca u Saboru usmjerenu prema Nikoli Grmoji, koji se prema riječima zastupnika SDSS-a, ‘malo ugojio’.

“Juče dobro nisam zamra od smija… Pupovac izlaže kako se zastupnicima treba povećati plaća i da se mi (Most) prestanemo baviti populizmom i dodvoravanjem narodu, na što mu Grmoja odgovara da nema pravo tako govoriti kad u Sabor ulazi s lošim izbornim zakonom. Pupovcu se u tom trenu zamračilo pa je uzvratio Nikoli na osobnoj razini, primjećujući kako se Nikola malo ugojio…

S obzirom da Nikola teško može ostat dužan, uzvratio je Pupovcu da je njemu lakše održavati liniju s obzirom da stalno leta od jedne do druge većine kako bi bio na vlasti.

Ja ću samo nadodati kako iz prve ruke, tj. oka gledam kako u Saboru i van njega ženski pogledi prate mog bucmastog kolegu. Moguće da je kod Pupovca i zavist proradila. Sumnjam da njega itko gleda na takav način. Milorad Pupovac vjerojatno misli da će mu veća plaća pomoći na tom polju, pa se zato toliko zalaže za povišicu”, napisao je Bulj na Facebooku.

Komentiraj