Brutalan odgovor Georga Clooneya: “Nema te droge zbog koje bi se vratio ulozi Batmana”

Autor:

YouTube Screenshot

George Clooney glumio je Batmana u filmu „Batman i Robin“ 1997. godine i od tada on ne prestaje ponavljati kako je prihvaćanje te uloge bila jedna od najvećih grešaka u njegovoj karijeri. Ipak, ove godine nakratko se pojavio kao Batman u filmu „The Flash“ ali slavni glumac za Entertainment Tonight je rekao kako više neće navući masku i odijelo Batmana.

„Kao što znate, bilo je zahtjeva da se vratim ulozi Batmana. Rekao sam ‘Gdje su moje gumene bradavice?’ Rekli su mi ‘Možemo li to napravioti bez gumenih bradavica’ a ja sam odgovorio ‘Onda to nije moj Batman, zar ne?’“, objasnio je Clooney dodajući „Mislim da nema dovoljno droge na ovom svijetu zbog čega bi se vratio toj ulogi“. Ništa neočekivano, s obzirom da je Clooney prije dvije godine kazao za magazin Variety kako je njegov Batman „uništio franšizu“ te je dodao kako nije dopustio svojoj supruzi Amal Clooney da gleda taj film. Rekao je kako to napravio jer je želio da ga njegova supruga poštuje.

Umjesto toga, Clooney je najavio kako bi mogao ponoviti ulogu Dannyja Oceana u franšizi „Oceanovih 11“. Bio bi to četvrti film u franšizi a on je rekao „Imamo jako dobar scenarij za još jedan film pa bi mogli završiti snimajući ga“, izjavio je nedavno za portal Uproxx.

Ta je franšiza započeta 2001. s filmom „Oceanovih 11“ da bi 2004. snimljen film „Oceanovih 12“ a 2007. film „Oceanovih 13“. Trenutno se radi na filmu koji bi opisivao događaje koji su prethodili filmu „Oceanovih 11“ a glavne uloge imali bi Margot Robbie i Ryan Gosling koji bi glumili roditelje Dannyja Oceana.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.