Bruno Marić novi predsjednik Sudačke komisije, Gorica domaćin finala kupa

U Zagrebu je danas održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je imenovan novi sastav Komisije nogometnih sudaca kojeg čine Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Vlada hrvatskog nogometa je ovom prilikom odredila i da će Velika Gorica biti domaćin finala Hrvatskog nogometnog kupa koje se prema rasporedu treba igrati 19. svibnja 2021. godine. U konkurenciji za domaćinstvo bio je i Split odnosno stadion Poljud, no prednost je dobio velikogorički prvoligaš.

IO HNS je također donio odluku o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa, a na sjednici su usvojeni i Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, izvijestio je HNS.

Komentiraj