U prometnoj nesreći koja se jučer oko 1845 sati dogodila u Brodskom Stupniku jedna je osoba smrtno stradala, a druga je lakše ozlijeđena, javlja SBplus.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 46- godišnji vozač, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila, uslijed čega je najprije došlo do zanošenja osobnog automobila po kolniku te slijetanja u odvodni kanal, u kojem je prednjim dijelom udario u betonski kolni ulaz, nakon čega je došlo do prevrtanja osobnog automobila i udaranja u betonski zid.

U nesreći je smrtno stradao 32-godišnji suvozač, a 46-godišnji vozač zadobio je lakše tjelesne ozljede te je prevezen u slavonskobrodsku bolnicu. Nad vozačem je izvršeno alkotestiranje te je utvrđeno da je isti upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg u organizmu.

Protiv 46-godišnjeg vozača policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Komentiraj