Block party u ljetnom vrtu Vintage Industriala

Graffiti na gradele

Prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti na Gradele organiziraju Block party u ljetnom vrtu Vintage Industriala, u subotu 8. lipnja, kao uvod u svoja nadolazeća izdanja. U planu je popodnevno crtanje grafita, zabavne igre, roštilj, DJ nastupi i večernja akustična svirka. Ulaz je slobodan.

Četvrto druženje u VIB-u ove godine dovodi tim u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, u pripremi je tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi. Kulise jednog od omiljenih zagrebačkih klubova tako će postati “galerija na otvorenom”. Ujedno će to biti i sjajna prilika svim zainteresiranima da vide proces nastajanja graffita i na taj se način pripreme za punokrvno festivalsko izdanje u Bolu na Braču.

Čitav program počinje u 16 sati uz roštilj u vrtu i ležerni dnevni DJ program u izvedbi DJ Kune. Akustična svirka na rasporedu je u 21 sat kada se na ljetnu pozornicu penju rado viđeni Miki (Six Pack, Čovek Bez Sluha) i Sava (Čovek Bez Sluha) koji će ove godine u formi benda Čovek bez sluha nastupiti i na Ferragostu. Za afterparty zadužen je Zembo.

Graffiti na Gradele 2019
25. – 27. srpnja, Bol (Brač)

Trenutni lineup: Vojko V, High5, Buntai, Oliver, Tikach, Traples, Niki Peducci, Nina Davis, Lil Cut Wrist…

Komentiraj