hina

BJELICA: “Na kraju nas je poljubila sreća”

Nakon dvostruke krune i trijumfa u finalu Kupa protiv Hajduka (1:0), glavni trener Dinama Nenad Bjelica došao je raspoložen pred novinare. Bjelica je nedavno stigao u Dinamo i s njime završio sezonu u kojoj su ‘modri’ vratili oba domaća trofeja u svoje vitrine.

‘Jako sam sretan zbog ove pobjede u Kupu. Bili smo bolji za taj gol, dok je Hajduk bio dobar suparnik. Na kraju nas je sreća poljubila, ali bez toga nema ništa u nogometu. Osobno, u dvije godine jako nesretnih poraza, danas mogu slaviti zajedno s igračima i ljudima koji vole Dinamo’, izjavio je trener Bjelica, a prenosi gnkdinamo.hr.

Hoćete li zadržati medalju?

“To je medalja za Marija Cvitanovića, on će dobiti moju medalju, zahvaljujem njemu i Nikoli Jurčeviću koji je u polufinalu suvereno svladao Rijeku”.

Dinamo nije iskoristio brojne prilike?

‘Imao sam dosad tragikomičnih utakmica s mojim bivšim klubom, ali vjerovao sam u dečke koji su reagirali pozitivno. Ekipa je dosta psihički pala, ali u posljednjih dva tjedna uspjeli smo podići igrače na nivo da se bore, dali su sve od sebe na terenu. Hvala svim navijačima koji su na bodrili.’

Za kraj je trener posvetio medalju svojoj obitelji.

‘Posvećujemo ovo svojoj obitelji koja se jako puno odriče. Da mi je netko prije par tjedana rekao da će mi se ovo dogoditi, da ću osvojiti duplu krunu, ne bi mu vjerovao.’, prenosi tportal.

Komentiraj