BIJAČ: “Odigrali smo vrhunsku utakmicu od početka do kraja”

Hrvatska vaterpolo reprezentacija svladala je u prvom kolu Svjetskog prvenstva Australiju sa 14:4. Na ovom prvenstvu, koje se igra u Južnoj Koreji, izabranici Ivice Tucka brane naslov svjetskih prvaka osvojen prije dvije godine u Budimpešti i bore se za plasman na OI u Tokiju 2020. godine.

“Odigrali smo jednu vrhunsku utakmicu od početka do kraja. Jako smo zadovoljni kako je turnir krenuo. Unatoč visokoj pobjedi ima nekoliko stvari koje trebamo popraviti. Sad se treba dobro odmoriti jer nas za dva dana čeka još jedna važna utakmica protiv SAD-a”, rekao je nakon susreta Marko Bijač.

Najefikasniji u redovima hrvatske reprezentacije bio je Ante Vukičević, koji je zabio šest golova. “Napad je bio efikasan, raznovrstan… Nadam se da ćemo nastaviti u ovoj formi i sa SAD-om. Dosta su nezgodna momčad, nismo ih imali prilike gledati u novom sastavu, također po novim pravilima ne znamo što je spremio njihov izbornik Dejan Udovičić, koji često zna imati par trikova u rukavu, ali maksimalno ćemo se pripremiti, koncentrirati i ponoviti formu iz ove utakmice”, poručio je Vukičević, prenosi HRT.

Komentiraj