BERNARDIĆ: “Glavni uteg predsjednici najkorumpiranija Vlada od stoljeća sedmog”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u nedjelju je prokomentirao aktualne političke događaje, među kojima i slučaj ksenofobnih izjava diplomatkinje Elizabete Mađarević.

Bernardić je rekao kako je jedino rješenje udaljavanje iz službe. “Radi se o gruboj povredi radne dužnosti, jednom stavu koji je potpuno neprihvatljiv za Ministarstvo vanjskih poslova, odnosno za državnu službu i jedino moguće rješenje je udaljavanje sa službe”, rekao je predsjednik SDP-a.

Dodao je kako bi se aktualna predsjednica trebala jasno osvrnuti, ograditi se i poslati jasnu poruku. Bernardić kaže kako je “glavni uteg trenutnoj predsjednici Republike upravo najkorumpiranija Vlada koju je Hrvatska imala od stoljeća sedmog”.

Smatra kako će građani na predsjedničkim izborima, “pametno i mudro izabrati čovjeka koji može vratiti ugled i dostojanstvo funkciji predsjednika”.

Bernardić je rekao i kako pokazatelji govore da bilježimo podbačaj u turizmu i kako je zbog toga važno vidjeti ima li Vlada realan plan kako popraviti stanje u turističkom sektoru koji je “pogodio” čitav niz novih nameta.

Komentiraj