BEOGRAD NA VODI Poginula dva radnika

N1

Dva radnika poginula su jutros na gradilištu Beograda na vodi. U MUP-u za N1 kažu da se nesreća dogodila kada su radnici pali sa 22. kata, a policijske ekipe koje su na licu mjesta obavljaju očevid.

Kako N1 saznaje, stradali radnici su bili zaposleni u tvrtkama Kopra i Stars, a imali su 25 i 47 godina.

Iz Hitne pomoći potvrđeno je da su liječničke ekipe po dolasku na mjesto nesreće mogle samo utvrditi smrt radnika. Hitna pomoć je poziv s gradilišta primila u 9.42, navodi se.

Na mjestu gde je prijavljena nesreća nalazi se policija koja obavlja očevid. Tu je i ekipa Hitne pomoći jer je, kako se neslužbeno doznaje, nekome na gradilištu pozlilo.

Radnici su u kolonama napustili gradilište, a radovi su obustavljeni.

Na mjesto nesreće pristigla je i inspekcija.

Ovo je treća nesreća u posljednjih mjesec dana na gradilištima u Beogradu, a u prethodna dva slučaja radnici su radili na crno.

Na terenu je i dalje okupljen veliki broj novinarskih ekipa, kojima nije dopušten pristup gradilištu. Nitko od dužnosnika nije na mjestu nesreće.

Beograd na vodi: Pomoći ćemo u istrazi nesreće

Kompanija “Belgrade Waterfront” izrazila je veliko žaljenje zbog današnje pogibije dvojice radnika. Kako se navodi u priopćenju, ta kompanija će pružiti pomoć u istrazi svih okolnosti nesreće koja se dogodila na gradilištu, a koju provode nadležni organi.

Komentiraj