Barbara Streisand obrušila se na Donalda Trumpa

„Donald Trump nije mentalno niti moralno podoban biti američki predsjednik“ izjavila je poznata američka glumica i pjevačica Barbara Streisand tijekom virtualne kampanje na kojoj su se sakupljala financijska sredstva za pomoć američkom demokratskom predsjedničkom kandidatu Jou Bidenu. Tijekom spomenute kampanje pod nazivom „Celebration for Change“, u kojoj je sudjelovao čitav niz poznatih američkih glazbenica, glazbenika i ljudi iz svijeta filma i šoubiznisa sakupljeno je preko 760.000 dolara za kampanju Joea Bidena.

Iako američka zvijezda Barbara Streisand nije nastupala na spomenutom showu obratila se prisutnima govorom dugim čak osam minuta tijekom kojih se obrušila na aktualnog predsjednika Trumpa o kojem je između ostalog rekla: „Pomirimo se s tim da  Trump nije mentalno niti moralno podoban obnašati aktualnu funkciju. Prije par tjedana je Trump digao vojsku na mirne prosvjednike. Takve stvari rade kukavice kada se plaše. Donald Trump nas je iznevjerio. I ne možemo preživjeti još četiri godine njegove nesposobnosti kojoj trenutno svjedočimo. Biden će više slušati svoj narod nego što će ih dočekivati sa puškama. Sve što želimo je pravda i to je jasno.“

Pred kraj obraćanja gledateljima naglasila je da je protukandidat Donalda Trumpa Joe Biden bio u administraciji prethodnog američkog predsjednika Baracka Obame, a svoj je govor zaključila rečenicom: „On je (Biden) vođa kakav nam je potreban“.

Komentiraj