Bandić do veljače povukao GUP iz procedure

bandić

Gradonačelnik Milan Bandić sazvao je izvanrednu presicu kako bi objavio da se GUP povlači sa skupštine, te će se naći na sjednici 6. veljače. ‘Ja sam pobijedio sebe. Ponekad treba ne samo slušati, nego i poslušati. Sve sam poslušao, a sebe najviše’, rekao je, odgovarajući na pitanje je li to zbog pritisaka oporbe i koalicijskih partnera

‘Ako smo čekali 3-4 godine, možemo još mjesec i po dana. Tri su ključna razloga: zato da izbijemo i zadnji adut nevjernim Tomama da želimo nešto napraviti na brzinu’, rekao je Bandić.

To je nije GUP Sanje Jerković ni Ivice Lovrića, a ni gradonačelnika Bandića. To je GUP Grada Zagreba. I zadnji adut da izbijemo – nećemo lomiti preko koljena, bit će zadovoljna i opozcija koja je očekivala pa i tražila na izvjesni način da to napravimo. Sad će upoznati drugačijeg Bandića, da on zna poslušati, ali ne opoziciju, nego građane. Svi reflektori usmjereni su prema GUP-u i da bi GUP ostao strateški dokument Grada Zagreba, moja jedina isprika je njima što će čekati još mjesec i pol dan’, dodao je Bandić, prenosi Tportal.

Komentiraj