BABY SPRINT I CRO SKI KUP Klub Maksimir organizira dane otvorenih vrata na Sljemenu

Ski & Snowboard klub Maksimir danas od 14 sati do 18 sati na Sljemenu organizira aktivnosti otvorenih vrata za djecu od 3 do 12 godina.

Tako će se danas održati dječja utrka u veleslalomu za djevojčice i dječake (od 8 do 12 godina) za Kup maksimir, a utrka se boduje za Cro ski kup. Nakon utrke za male sportaše održat će se Baby sprint – utrka za male neregistrirane skijaše od 3 do 8 godina. Sve utrke se održavaju na crvenom spustu u vrijeme kada je skijalište zatvoreno za građanstvo.

SSK Maksimir će vrata svojeg kluba imati otvorena za sve prijatelje skijanja, a djeci će biti dostupna oprema za Baby sprint bez naplate – samo uz uvjet da se registriraju kao članovi kluba. Predstavnici kluba mole roditelje da prijave djecu za utrku dan ranije na email [email protected] ili pozivom na telefon: 0914260060.

–         Na Sljemenu vas čekaju naši članovi, topla okrjepa nakon trke i druženje – poručuju iz kluba.

Klub Maksimir je planirao u okviru dana otvorenih vrata organizirati prezentacije skijanja i bordanja, ali kako uvjeti na Sljemenu ove sezone nisu zadovoljavajući smanjena je aktivnost za navedeni dan.

U nedjelju i narednim danim aktivnosti kluba se održavaju po ustaljenom rasporedu, a sve informacije se mogu dobiti na www.sskmaksimir.hr ili na facebook stranici kluba.

Komentiraj