AXOR

AXOR postao službeni partner ekskluzivnog brenda Design Hotels

AXOR je postao službeni partner globalnog ekskluzivnog brenda – Design Hotels™.

AXOR, dizajnerski brend Hansgrohe grupe, je postao službeni partner Design Hotelsu™, marketinškoj platformi koja okuplja više od 300 privatnih i poslovnih dizajnerskih hotela širom svijeta.

Prenosimo dio objave za medije:

“Dva luksuzna brenda ovim su korakom odlučili spojiti svoje 25-godišnje iskustvo u kreiranju originalnih markentiških i dizajnerskih rješenja te zajedničkoj promidžbi arhitektonski sofisticiranih privatnih hotela: od Hong Konga do Meksika. Zahvaljujući ovom partnerstvu vlasnicima dizajnerskih hotela diljem svijeta preporučeno je da uz pomoć zajedničke markentinške platforme Design Hotelsa ™ promoviraju dizajnerske kupaonice u svojim hotelima.

Kao globalni lifestyle brand s cjelovitim marketinškim rješenjima, Design Hotels ™ svojim članovima nudi prilagođene B2B usluge, uključuju i lansiranje globalnih kampanja, zastupanje u prodaji, upravljanje prihodima, strateški marketing, odnose s javnošću i brendiranje. Ne postoje dva slična hotela iz brenda Design Hotels ™, budući da svaki od biranih hotela fascinira svojim originalnim karakterom, poviješću i načinom na koji se uklapa u lokalno okruženje.

Design Hotels ™ je osnovao direktor tvrtke Claus Sendlinger 1993. godine. Tvrtka ima sjedište u Berlinu i podružnice u Londonu, Los Angelesu, New Yorku i Singapuru“, piše u priopćenju. 

Komentiraj