Arriva lansirala aplikaciju za IOS operativni sustav

facebook.com

Arriva, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi je nakon lansiranja aplikacije za Android uređaje, lansirao i aplikaciju za IOS operativni sustav.

Najnovija aplikacija pruža ugodno korisničko iskustvo. Kupnju karte moguće je brzo obaviti putem mobilne aplikacije bilo kad i bilo gdje. Preostaje još bezbrižno sjesti u autobus pa umjesto papirnate karte pokazati QR kod na zaslonu svog pametnog telefona. Aplikacija nudi i druge pogodnosti prilikom kupnje karte.

“Prilagođavamo se svojim korisnicima i načinu na koji žive, provode vrijeme, kupuju i putuju. Tako su nastale i naše aplikacije koje smo skrojili po mjeri: stavili smo korisnika u fokus i dizajnirali mu najbolje korisničko iskustvo. Modernom čovjeku vrijeme je vrijedan resurs i mi mu ga ne želimo trošiti. Naprotiv, nudimo mu sve informacije nadohvat prsta kako bi u samo par klikova našao sve što traži i kupio karte za željeno putovanje“, rekao je Dražen Divjak, generalni direktor Arrive Hrvatska.

Arriva Croatia mobilna aplikacija dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku. Korisnici mogu jednostavno pretražiti red vožnje, doznati ima li mjesta na željenim linijama, tu su i razne opcije te pogodnosti prilikom kupnje karte.

Komentiraj