Arnold Schwarzenegger ugostio u svojoj vili ukrajinski sastav Kalush Orchestra

Pobjednici Eurovizije Kalush Orchestra susreli su se s glumcem i bivšim guvernerom Kalifornije Arnoldom Schwarzeneggerom tijekom turneje po Sjevernoj Americi.

Schwarzenegger je članove grupe Kalush Orchestra pozvao u svoj dom u Los Angelesu, gdje ih je dočekao zajedno sa svojim kućnim ljubimcem, magaricom Lulu. Članovi benda razgovarali su s Schwarzeneggerom o trenutnoj situaciji u Ukrajini i zahvalili mu na kontinuiranoj i aktivnoj podršci njihovoj zemlji. Schwarzeneggeru je za uspomenu i dugo sjećanje od njih na poklon dobio već poznati ružičasti šešir pjevača grupe Kalush Orchestra.

“Jučer smo bili u posjeti Arnoldu Schwarzeneggeru. Pozvao nas je u svoju kuću i izašao nas pozdraviti s velikim magarcem, svojim  ljubimcem. Razgovarali smo o situaciji u Ukrajini i zahvalili mu na potpori te me rekli koliko nam je važna i njegova podrška. Arnold Schwarzenegger je aktivno podržavao Ukrajince od prvih dana rata, na čemu smo mu jako zahvalni. Vjerujemo da će podrška iz inozemstva samo rasti. Bilo je zadovoljstvo upoznati takvu legendu. Mogu samo reći da sam odrastao na njegovim filmovima.” . Napisali su članovi benda Kalush Orchestra na svom službenom Instagram profilu.

I Arnold Schwarzenegger se oglasio nakon njhovog susreta: “Bilo je fantastično upoznati Kalush Orchestra, eurovizijske pobjednike iz Ukrajine. Oni me stvarno nadahnjuju.”

Kalush Orchestra krenuo je na svoju sjevernoameričku turneju početkom ovog mjeseca, koja je započela u klubu SUR u Seattleu 20. listopada. Svirali su u LA-u u Avalon Hollywoodu 23. listopada. Dio sredstava prikupljenih od ulaznica bit će doniran ukrajinskim naporima za pomoć putem dobrotvornih organizacija Gate To Ukraine i Help Heroes Of Ukraine.

 

 

 

Komentiraj