Angelina Jolie zanemarila režiju i vratila se glumi zbog obiteljske situacije

Tijekom prošlog desetljeća Angelinu Jolie rijetko smo viđali u glumačkim ulogama, češće kao redateljicu. Ona je glumila u filmovima „Zlurada“ i „Zlurada: Gospodarica zla“, dok je režirala čak četiri filma – „U zemlji krvi i meda“, „Nesalomljivi“, „Uz more“ ( u kojem je glumila s bivšim suprugom Bradom Pittom) i „First They Kill my Father“.  Međutim, prošle godine vratila se glumi ulogom u filmu „Jednom davno“, a ove ćemo je godine vidjeti u filmovima „Oni koji mi žele smrt“ i „The Eternals“. U intervjuu za magazin  Entertainment Weekly glumica je rekla da ju je obiteljska situacija nakon razvoda od Brada Pitta potaknula na povratak glumi.

„Volim režiju, ali zbog promijenjene obiteljske situacije nekoliko godina neću režirati. Trebala sam poslove s kraćim vremenskim trajanjem kako bi više bila kod kuće i zato sam odlučila prihvatiti par glumačkih ponuda. To je cijela istina“, izjavila je Angelina Jolie. Angelina Jolie i Brad Pitt objavili su svoj razvod 2016 godine ali je taj proces potrajao još pet godina. Godine 2017. ona je u Los Angelesu kupila kuću za 24,5 milijuna dolara tako da joj je taj grad postao mjesto stanovanja.

U filmu „Oni koji mi žele smrt“ Angelina Jolie glumi vatrogaskinju koja mora zaštititi dječaka od plaćenih ubojica. Ta uloga njen je odmak od uloga u akcijskim filmovima kakvi su bili „Salt“ i „Wanted“. „Za ovu ulogu nisam trebala trenirati borilačke sportove niti sam radila nešto posebno. Više su mene tukli“, izjavila je Angelina Jolie. Osim tog filma i filma „The Eternals“ njen slijedeći glumački projekt je drama „Every Note Played“ u kojoj joj je partner Christoph Waltz.

Film „Oni koji mi žele smrt“ počinje se prikazivati u hrvatskim kinima 6. svibnja.

Komentiraj