Angelina Jolie svađala se s Bradom Pittom zbog njegove suradnje s Weinsteinom

Angelina Jolie dala je intervju za britanski The Guardian u povodu izlaženja svoje knjige „Know Your Rights and Claim Them“ koju je objavila s Amnesty International i a u kojoj govori o pravima djece. U istom intervjuu progovorila je i o razvodu od Brada Pitta zbog čega je bila, kaže, slomljena, te o odnosu spram Harveya Weinsteina koji su je svojedobno pokušavao napastovati.

Kako je u tijeku njena sudska borba s Bradom Pittom oko toga tko će dobiti skrbništvo nad njihovom djecom, od čega je najstariji Maddox punoljetan dok je ostalih petero maloljetrno, Angelina Jolie je rekla kako o tome ne smije ništa govoriti. Na to joj je novinar Guardiana rekao kako ne mora ništa reći već neka samo kimanjem potvrdi neke navode. Na taj način potvrdila je navode o obiteljskom nasilju tijekom braka zbog čega se bojala za sigurnost cijele obitelji. S obzirom da nije mogla previše govoriti, rekla je kako želi da se cijela obitelj izliječi, uključujući i Brada Pitta, te da svi krenu dalje i nastave sa svojim životima.

Angelina Jolie progovorila je i o odnosu sa Harveyem Weinsteinom. Ovo puta detaljnije je govorila o događajima o kojima je pisao New York Times 2017. godine u kojima su se spominjali nemili događajima na snimanju filma „Playing by Heart“ iz devedesetih godina. Sada je rekla kako ju je Weinstein pokušao iskoristiti, da je pri tome prešao svaku granicu, te da je morala pobjeći od njega. Kaže kako je prvom suprugu Johnnyju Lee Milleru rekla kako treba proširiti glas o tome kako se djevojke ne bi trebale nasamo sastajati s Weinsteinom. „Ponudili su mi ulogu u filmu ‘Avijatičar’ koju sam odbila jer je Weinstein bio izvršni producent. Nikada više nisam radila s njim. Bilo mi je teško kada je Brad radio s njim“, izjavila je Angelina Jolie..

Radi se filmu „Mrska osmorka“ iz 2009. Godine koju je koproducirala kompanija Harveya Weinsteina. Ujedno, kaže glumica, Pitt je tražio Weinsteina da radi na njegovom filmu „Killing Them Softly“ da bi na kraju Weinsteinova kompanija distribuirala taj film Zbog toga su se, kaže Angelina Jolie, ona i Brad Pitt jako svađali.

Komentiraj