Air France

Iznenadite voljene osobe božićnim putovanjem

Zrakoplovne tvrtke, Air France i KLM, vas pozivaju da voljene osobe nagradite putovanjem.

Preporučaju se putovanja u poznata i odabrana svjetska odredišta, kako bi zaboravili na užurbanu svakodnevnicu, nagradili svoj trud, uživali u nekim drugim krajevima svijeta, pokazavši najmilijima da vam je do njih još više stalo.

Toronto je grad za vas ako volite umjetnost, kulturu i prirodu. U blizini možete posjetiti veličanstvene Niagarine slapove ili se očarati predivnim pogledom na grad i okolicu s “kanadskog svjetskog čuda“. Toranj CN Tower visok je 553 metra i ima izuzetne restorane i kafiće.

Mauricijus je poznat kao otok vodopada, delfina i nepreglednih bijelih plaža. Ako ovu zimu želite “začiniti“ toplom klimom i prekrasnim plažama, onda je Mauricijus pravo mjesto za vas.

Havana donosi neobičan spoj kulture i povijesti. Klasični američki automobili, arhitektura i kubanska glazba nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Ruta Hemingway trail prikazuje omiljena mjesta poznatog književnika Ernesta Hemingwaya, tu je i Museo de la Revolución, samo treba uživati u ovom osebujnom gradu.

Buenos Aires je rodni grad Tanga. Ovaj očaravajući grad nazivaju i Parizom Južne Amerike. Prošetajte prekrasnim, živopisnim trgovima, isprobajte lokalnu hranu i uživajte u svakom trenutku, a možete probati zaplesati.

Promotivna kampanja poznatih avioprijevoznika za letove iz Zagreba u Toronto, Mauricijus, Havanu i Buenos Aires traje do 20. prosinca. Iskoristivost karata je do 30. lipnja 2019. godine.

Komentiraj