Adrenalinsko-trampolinski zabavni park: Amazinga West nudi laser tag, ninja staze, parkour i VR park

Amazinga West, adrenalinsko-trampolinski zabavni park, otvoren je u sklopu novog trgovačkog centra – Family fun & home Mall, koji se nalazi na zagrebačkom Jankomiru.

Riječ je o još jednom velikom projektu grupe koja je prije devet godina na Zagrebačkom velesajmu osnovala Karting Arenu, prije pet godina destinaciju upotpunila Escape Room Arenom, te nešto kasnije Axe Throwing Arenom, a izgradnjom Amazinge na Zagrebačkom Velesajmu prometnula se u europskog lidera u kategoriji family entertainment centara.

PHOTO: Promo

“Nakon što je Amazinga na Velesajmu koju smo otvorili prije nešto više od godinu dana postigla veliki uspjeh, te stvorila snažan odjek na hrvatskom, ali i europskom tržištu, kao potvrdu dobrog rada, vlasnici su se odlučili za daljnju ekspanziju, te je odabir pao na zapadni dio grada”, izjvio je Alen Spajić, voditelj Amazinge West.

Amazinga West prostire se na više od tri tisuće kvadrata. Iako po veličini manja od ‘starije sestre’ na zagrebačkom Velesajmu, u ponudi atrakcija nimalo ne zaostaje. Posjetitelji mogu isprobati trampolinski park, koji je jednako namijenjen iskusnim skakačima i entuzijastima koji se žele zabaviti i pritom učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, climbing zonu, laser tag koji je apsolutni hit među svim generacijama, ninja staze, parkour, virtual reality park (VR) u kojem te odvode u dosad nezamislive scenarije i situacije kakve si do sada gledao samo u Sci-Fi filmovima, te golemu zonu arkadnih igara i drugih atrakcija.

PHOTO: Promo

“Amazinga West koju smo otvorili u sklopu Family Mall-a jednako će oduševiti sve generacije željne dobre zabave, a pored toga da će se ljudi odlično zabaviti, najveću pažnju pridajemo sigurnosti posjetitelja, pa smo tako prije otvaranja odradili veliki broj sigurnosnih testova”, dodaje Spajić.

Dok djeca isprobavaju sve atrakcije pod budnim okom operatera i animatora, roditelji mogu bezbrižno obaviti kupnju ili uživati u miru s pogledom na djecu uz kavu i kolač.

PHOTO: Promo
PHOTO: Promo
PHOTO: Promo

Komentiraj