Ice Cube odbio se cijepiti pa izgubio ulogu u filmu i devet milijuna dolara honorara

Autor:

Promo

Jack Black zvijezda je komedije „Oh Hell No“ koja će se uskoro početi snimati i u kojoj je pored njega trebao glumiti i poznati reper Ice Cube. Dogovor je postignut u lipnju a film se trebao početi snimati ove zime na Havajima. Režirati će ga Kitao Sakurai, poznat po Netflixovoj komediji „Bad Trip“. Producenti filma zatražili su od svih involviranih da se cijepe protiv korone.  Kako javlja The Hollywood Reporter Ice Cube odbio se cijepiti i tako je izgubio ulogu u filmu kao i devet milijuna dolara koje je trebao dobiti za ulogu u ovoj komediji.

Za vrijeme pandemije, Ice Cube se zalagao za nošenje maski. U kolovozu je bio dio grupe koja je fakultetu u Oklahomi donirala dvije tisuće zaštitnih maski. U travnju prošle godine, u vrijeme izolacije zbog korone, on je pokrenuo proizvodnju majica ss natpisom „Check Yo Self Before You Wreck Yo Self”.

„Oh Hell No“ drugi je filmmkoji je Ice Cube napustio u posljendjih nekoliko mjeseci. Prvi je bio boksački film „Flint Strong“ ali razlozi njegovog napuštanja projekta nisu objavljeni.

OZNAKE: Ice Cube, Jack Black

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.