3. HNL SJEVER Varteks na Slobodi dočekuje Mladost iz Ždralova

Pred Bumbarima je u subotu, 31. kolovoza, utakmica protiv Mladosti iz Ždralova, a moglo bi se reći i svojevrsni derbi. Od 17 sati na SC ‘Sloboda’ u Varaždinu, Varteks će dočekati vrlo ambicioznu momčad koja ovu sezonu želi završiti na prvom mjestu.

Nakon odlično odigranog prvog kola u kojem su Bumbari pobijedili Graničar u gostima s rezultatom 3:1, vrijeme je za prvu domaću utakmicu. Trener Želimir Orehovec itekako je zadovoljan prikazanim u Đurđevcu.

“Prvo kolo uvijek donosi neku neizvjesnost, pogotovo protiv ekipe protiv koje nikad nismo igrali. Ostali smo bez Nježića i Sabolića, ali vjerovali smo da možemo napraviti dobar rezultat. Kontrolirali smo igru, malo i popustili nakon 3:0, ali na kraju zasluženo dobili. Moram pohvaliti i White Stonesekoji su došli u velikom broju”,  rekao je Orehovec.

Proučena je igra i mogućnosti kojima raspolaže momčad koja dolazi u subotu na ‘Slobodu’.

“Oni su ratnička ekipa koja ima dvije igre za gostujuće i domaće utakmice. Već dugo, dugo godina igraju treću ligu i sada imaju ambicije za prvo mjesto, odnosno žele osvojiti ligu”, istaknuo je Varteksov trener te dodao:

” S takvim ambicijama dolaze i u Varaždin, ali puno toga će se pitati i nas. Ako odigramo kako znamo i možemo, uz dodatnu agresiju i podršku navijača, spremni smo za jako dobru utakmicu koju možemo odigrati i na kraju dobiti “, zaključio je Orehovec i pozvao navijače u subotu od 17 sati da daju podršku igračima na ‘Slobodi’.

Budući da ovih dana Varaždin živi u festivalskom duhu, nema bolje pozivnice od sjajnog rezultata iz prvog kola i blizine stadiona centru od samo nekoliko minuta. Varteksov špancir i lov na nove bodove nastavlja se na drugom najvećem varaždinskom stadionu uz gromoglasnu podršku s tribina.

Također, na utakmici će se nastaviti akcija #kupitravu #zaVarteks čija je svrha prikupljanje novčanih sredstava za građevinske radove, odnosno podlogu za postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu u Hrašćici. To se može učiniti i na sljedećem linku: http://kupitravu.nk-varteks.com/

Komentiraj