Prodaja karata za koncertnu turneju ide loše, Jennifer Lopez otkazala sedam koncerata

Autor:

13 February 2024 - Hollywood, California - Ben Afflec and Jennifer Lopez. Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios "This Is Me...Now: A Love Story" at Dolby Theatre.,Image: 846674301, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Jennifer Lopez će krajem lipnja krenuti na turneju u povodu njenog novog albuma „This Is Me… Now“. Biti će to njena prva turneja nakon pet godina te se očekivalo da će zanimanje za koncerte biti ogromno. Suprotno od toga, upravo je objavljena vijest da je otkazano sedam koncerata njene sjevernoameričke turneje. Radi se o koncertima koji su se trebali održati između 20. i 31. kolovoza i to u gradovima Cleveland, Nashville, Raleigh, Atlanta, Tampa, New Orleans i Houston. Datumi njene turneje objavljeni su 15. veljače a ovi gradovi više nisu na toj listi.

Sada se sjevernoamerička turneja sastoji od koncerata u 30 gradova, što je još uvijek mnogo, ali prema onome što se može vidjeti na web stranici Ticketmaster, prodaja karata u tim gradovima nije velika. U medijima su se pojavile razne informacije oko razloga zbog kojih su koncerti otkazani pa tako Page Six navodi kako su u pitanju logistički problemi te da će neki od otkazanih koncerata dobiti nove datume. Na toj stranici navodi se kako se organizatori koncerata u tim gradovima krive za njihovo otkazivanje.

„This Is Me… Now“ je trodjelni medijski projekt koji se sastoji od albuma, turneje i dva filma što je Jennifer Lopez sama financirala s 20 milijuna dolara. Album „This Is Me… Now“ prvi je nakon deset godina ali je debitirao na razočaravajućem 38. mjestu top liste portala Billboard. Što se tiče dva filma, jedan je glazbeni “This Is Me…Now: A Love Story” u kojem se pojavljuje njen suprug Ben Affleck, a drugi je dokumentarac „The Greatest Love Story Never Told“. U povodu svih tih projekata Jennifer Lopez je rekla „Svi su mislili da sam luda. Usput budi rečeno, I sam sam mislila da sam luda“.

OZNAKE: Jennifer Lopez

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.