VIDEO: LEGENDARNI SIR ROGER MOORE PROGOVORIO Ovo su moji favoriti za novog Bonda

Dosta prašine podigao je aktualni James Bond – Daniel Craig – u posljednje vrijeme svojim izjavama kako više neće glumiti najpoznatijeg tajnog agenta u povijesti. Otišao je u nekoliko intervjua toliko daleko da je rekao i kako bi si ‘radije prerezao žile nego ponovno uskočio u lik agenta 007’. U cijelu se raspravu uključio i legendarni Sir Roger Moore, koji je glumio Bonda sedam puta u 1970-im i 1980-im godinama.

88-godišnji Moore već je Craigu našao zamjenu – vjeruje kako bi se u ulozi Bonda odlično snašli Hugh Jackman, najpoznatiji po ulozi Wolverinea u filmovima o X-menu te Damien Lewis, kojeg gledamo u ‘Domovini’. Jackman trenutno promovira svoj novi film ‘Pan’ s Rooney Marom i garrettom Hedlundom, a Lewisa ćemo gledati u trileru ‘Our Kind of Traitor’ s Ewanom McGregorom, Stellanom Skarsgårdom i Naomie Harris.

Jackman je nedavno otkrio kako mu je 2002. godine ponuđena uloga Bonda, ali ju je odbio. Kazao je kako to jednostavno nije bio dobar trenutak za ulogu, budući da je pripremao snimanje drugog nastavka X-mena. “Stvarno nije bilo lako odbiti tu ulogu. Ali sada? Ozbiljno bih razmislio o tome”, rekao je Jackman.

Za razliku od Sir Roger Moorea, obožavatelji imaju svoje favorite, među kojima su se našli Tom Hardy, Idris Elba i Tom Hiddleston. U cijelom ‘moru’ markantnih glumaca koji bi mogli naslijediti Daniela Craiga našlo se i jedno ne-filmsko ime – David Beckham.

Komentiraj