VIDEO: KLOPP UOČI TOTTENHAMA Želim da se moji igrači više zabavljaju na terenu i da više vjeruju u sebe

Novi trener Liverpoola Jürgen Klopp u subotu će debitirati na klupi ‘Redsa’ protiv Tottenhama, a na konferenciji za novinare 48-godišnji Nijemac, koji je prošlog tjedna na klupi zamijenio Brendana Rodgersa, poručio je da kod svojih igrača želi vidjeti više hrabrosti.

Liverpool se trenutno nalazi na desetom mjestu Premierlige, a Klopp tvrdi kako od svojih igrača želi – da se više zabavljaju na terenu. “Ovo nije vrijeme da se iz korijena mijenjamo, samo ćemo malo okrenuti vijke u pravom smjeru”, ponovno je slikovit bio Klopp.

“Moramo trčati, boriti se, pucati; braniti se zajedno i napadati zajedno. Sve moramo raditi zajednički, kao tim”, poručuje. “Nije uopće zanimljivo što se dogodilo prije tjedan ili dva, važno je samo šro igrači mogu napraviti sada.”

Dodao je da želi da njegovi igrači pokažu više vjere u sebe, te istaknuo kako će biti potrebno strpljenje da bi se vidjele promjene u igri koje on planira uvesti. “Neke stvari ne možete promijeniti ovako”, rekao je pucketajući prstima i nastavio: “ali da bi se uigrala cijela momčad potrebno je vrijeme”.

Zaključio je kako ga previše ne zabrinjavaju očekivanja navijača. “Najveći pritisak radim si sam”, završio je Klopp.

Komentiraj