Nastupom četiri benda s vrha hip-hop, drum’n’bass i reggae scene – Jurassic 5, Roni Size Reprazent Live, Gentleman’s Dub Club i Trojan Sound System, u srijedu navečer u pulskoj Areni otvoren je 8. Outlook festival elektronske glazbe.

Na festivalu će se do nedjelje 6. rujna predstaviti najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage glazbe i soundsystem kulture.

U pulskom amfiteatru sinoć se na pozonici predstavio rekordan broj od četrdeset glazbenika, a zvijezda večeri je SBTRKT, izuzetno uspješan dubstep/bass producent Aaron Jerome specifičnog scenskog nastupa. Koncert u Areni je posljednja stanica njegove velike svjetske turneje, na kojoj je nastupio u posebnom audio-vizualnom izdanju u pratnji jedanaest glazbenika.

 

  • Nakon sinoćnjeg otvaranja u Areni do nedjelje festival Otulook seli na lokaciju tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule gdje će tijekom četiri dana i noći odlične glazbe s dvanaest festivalskih pozornica proći više od 300 izvođača.

 

Upravo posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je postao nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015. godine

Prošle godine Outlook festival posjetilo je više od trinaest tisuća ljubitelja elektronske glazbe.

Komentiraj