Izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Niko Kovač osvrnuo se još jednom na remi ‘Vatrenih’ u Azerbajdžanu te najavio susret s Norveškom, koji je na rasporedu u nedjelju.

Kovač je rekao kako su znali da će utakmica u Bakuu biti teška, te da će Azerbajdžan biti puno bolji nego u Osijeku, ali je priznao da se utakmica ne može dobiti uz onoliko propuštenih prilika. “Remi se ni meni ne sviđa, ali nema smisla da sada udarim po dečkima. Znamo da smo mogli biti efikasniji, no i to je nogomet, a sada nas čeka još veći protivnik i moramo biti 100 posto spremni”, rekao je Kovač.

Norveška je sada došla samo do boda zaostatka za Hrvatskom, koja je izgubila prvo mjesto skupine. Kovač vjeruje kako će Norvežani igrazi na skokove, prekršaje, centaršuteve. Ističe kako imaju čvrstu momčad s nekoliko ‘košarkaško visokih igrača’. Također, domaća će momčad dobiti i veliku podršku s tribina. “Morat ćemo se boriti od prve do zadnje minute, fizički će sigurno biti intenzivnije nego u Azerbajdžanu. No, imperativ je na Norveškoj, neriješen rezultat više igra nama nego njima, ali želimo pobjedu”, zaključio je Kovač.

Danijel Pranjić također je najavio ‘juriš’ na pobjedu u Oslku. “Oni će otvoreno krenuti na pobjedu jer im to treba i sigurno će biti ljepše nego u Azerbajdžanu. Svaki je igrač spreman odgovoriti na sve zahtjeve tijekom svih 90 minuta”, rekao je Pranjić.

Komentiraj