Hrvatski košarkaš Rok Stipčević izjavio je kako je Češka atipična ekipa, te da su naši igrači svjesni da ih u nedjelju u 12.00 sati čeka teška utakmica u osmini finala EuroBasketa.

“Ušli smo u nokaut fazu i više nema popravnog ispita. Česi su zasluženo u osmini finala, a radi se o atipičnoj ekipi i zaslužuju respekt. Znamo što moramo popraviti u odnosu na partiju koju smo pružili u zadnjoj utakmici skupine protiv Gruzije”, izjavio je u subotu Stipčević.

Hrvatski su košarkaši u Lille, na mjesto odigravanja nokaut faze ovogodišnjeg Europskog prvenstva, stigli u petak u ranim jutarnjim satima.

“Nakon pet utakmica u šest dana uspjeli smo se malo odmoriti, imali smo skoro dva dana odmora. Pripremili smo se tako da u nedjelju u 12.00 sati budemo maksimalno spremni i koncentrirani. Svjesni smo da će biti teška utakmica, ali vjerujemo u sebe”, dodao je Stipčević.

Komentiraj

FOTO:FAH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.