Stožer za obranu Rafinerije nafte Sisak i očuvanje radnih mjesta priopćio je u ponedjeljak kako moguće povlačenje iz arbitražnog postupka oko Ine smatraju izdajom hrvatskih nacionalnih interesa.

“Danas, kad svi pokazatelji govore da Hrvatska ima dobru poziciju u arbitražnom postupku, pa to javno u medijima iznose i vladajući i oporbeni političari, svako povlačenje iz arbitraže Stožer smatra izdajom hrvatskih nacionalnih interesa. Donošenje takve odluke moglo bi se izjednačiti i okvalificirati na isti način kao i predaja upravljačkih prava od strane Ive Sanadera”, ističe Stožer u priopćenju povodom najava o mogućem povlačenju iz arbitražnog postupke oko Ine.

Poručuju i kako “stoje na braniku Rafinerije Sisak, Ine i nacionalnih interesa Republike Hrvatske”. “Ukoliko se nastavi razvijati ta suluda ideja, spremni smo to i dokazati”, navode iz Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak.

Komentiraj

FOTO:Nikola Cutuk/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.