Nikola Grmoja iz MOST-a na Facebooku je odgovorio Gordanu Marasu, koji je Grmoju nazvao ‘grmom iz Metkovića’, javlja N1.

Komentar Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti.

“Gospodine Maras, pa nedjelja je. Siguran sam da mora biti nešto zanimljivije što možete raditi umjesto da razmišljate o meni. Primjerice mogli biste razmišljati o jednom ministru poduzetništva bez minute iskustva u poduzetništvu. To mora da je bilo jedno transcedentalno iskustvo.

Međutim, ako želite napasti mene, ili Most, morate biti malo konkretniji. Kao i vaši stranački kolege. S obzirom da znam da ste zapaljivi i jako emotivni probat ću pažljivo objasniti:

Grm (MOST) = Za razliku od Vlade u kojoj je bio Maras koja je kao rijetko tko u ljudskoj povijesti povećala javni dug, Grm je zamjenik gradonačelnika najštedljivijeg Grada u Hrvatskoj, čiji vijećnici, ali i članovi nadzornih odbora i upravnih vijeća volontiraju. Odrekao se godine dana privilegija na volontersku naknadu u iznosu od 2.500 kn dok je istovremeno bio zamjenik i radio u školi, a nakon što se profesionalizirao, plaća mu je na vlastiti zahtjev smanjena na 7.000 kn (prethodnik Jambovac imao je 12.000 kuna).

Maras (SDP) = Jedan od vodonoša svakako, jer u suprotnom nebi nikada imao kvalifikacije za ministra. Na državnim jaslama 4 godine lupa statuse po Facebooku, i onda još godinu prima naknadu. Pritom turistički putuje svijetom i odbija novinarima pružiti uvid u počinjene troškove. Sigurno zato što je sve bilo okej.

Đujić (SDP) = Đujić who? Tko je taj? Je li ga itko čuo i vidio u Saboru? Ja nisam, a pratim sva zasjedanja. 4 godine je momak na državnim jaslama i onda još godinu dana prima naknadu. Za što? Jedino mu se mora priznati da se srčano aktivirao kada je profesora Podolnjaka trebalo prozvati zbog promjene prezimena. Kao i šef stranke, i on je spreman na najgore ad hominem napade na osobne odluke, iako se svi vole predstavljati kao ljubitelji osobnih sloboda. Što vas gospodine Đujić briga kako se netko preziva? Pa to su i HDZ-ovci prestali raditi.

Vidović (SDP) = Malo popije pa po Šibeniku vozi motor jer ima dobru plaću na državnim jaslama, i misli da je nedodirljiv, pa urla na policajce i vrijeđa ih, gađa kolegu iz stranke plastičnom bocom, a Mostovce naziva majmunima. Fin neki čovjek.

Mogao bih dalje o SDP uhljebima i pozicijama koje su se za njih izmišljale po državnim firmama, ali onda bi status objavio tek za mjesec dana…

Vodimo g.Maras, vodimo.’, napisao je Grmoja.

Komentiraj

FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.