Kninska gradonačelnica Josipa Rimac (HDZ) nazvala je u petak navečer “prvoaprilskom šalom” medijske napise da namjerava dati ostavku na gradonačelničku dužnost kako bi se posvetila HDZ-ovoj kampanji za parlamentarne izbore.

  • ‘U ovom se trenutku brinem da budem dobar domaćin 5. kolovoza, a sve druge odluke na vrijeme ćete saznati”, kratko je komentirala Rimac u Dnevniku 3 HTV-a najave svoje ostavke.

 

Dodala je kako je sve spremno za proslavu u Kninu, gdje će 5. kolovoza govor održati ona i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a obraćanje očekuju i od premijera Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Josipa Leke kako bi pokazali jedinstvo. Dodala je da će predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko biti i na mimohodu u Zagrebu i na Danu pobjede u Kninu.

Mediji su u petak objavili da Rimac, koja je imenovana direktoricom HDZ-ove kampanje za parlamentarne izbore, planira do kraja rujna podnijeti ostavku na dužnost gradonačelnice Knina.

Komentiraj

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.