Zbog jakog vjetra na autocesti A1 između čvorova Otočac i Gospić vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, a ima je i na dionici autoceste A4 između čvorova Varaždin i Breznički Hum.

Danas, 25. listopada od 9 do 14 sati na graničnom prijelazu Otok Virje-Ormož vozit će se usporeno uz zastoje zbog radova sa slovenske strane graničnog prijelaza.

Zbog radova na graničnom prijelazu Stara Gradiška promet će teći uz privremenu regulaciju. Zbog suženog kolnika u vrijeme gušćeg prometa očekuje se sporiji prolazak državne granice.

U prekidu su trajektna linija Ubli – Vela Luka – Split te katamaranske linije Vis-Split, Ubli – Vela Luka – Hvar – Split, Jelsa – Bol – Split, Korčula – Hvar – Split.

U srijedu, 25.listopada trajekt će iz luke Sobra za Prapratno isploviti u 16 umjesto u 15 sati.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.