Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u subotu je još jednom komentirao ispriku svog stranačkog kolege i bivšeg ministra Slavena Dobrovića, upućenu ministru financija Zdravku Mariću, prenosi N1.

Prije dva dana, nakon što je objavljen audio zapis s dijela sjednice Nadzornog odbora HBOR-a održane 20. prosinca 2016. na kojoj se raspravljalo o kreditima društvima Zvijezda d.d., Ledo d.d., Jamnica d.d. i PIK Vrbovec d.d. Slaven Dobrović ispričao se ministru financija Zdravku Mariću.

“Slaven je takvom izjavom u jednu ruku pomogao Zdravku Mariću. Nitko više ne propitiva njegovu ulogu, a kada pogledate odnosno preslušate onu sjednicu, vidjet ćete da je on, Zdravko Marić raspravljao o drugim točkama, a da je ovu točku stavio na dnevni red odnosno odobrio je, a onda rekao: “ja se izuzimam, ja nisam tu.” Sjedio je tijekom rasprave, čak se i šalio – ‘mene nema’, dok ostali obrazlažu i među njima potpredsjednica Vlade – iako je to znao. Ako se to Istražno povjerenstvo oformi i ako bude radilo svoj posao kako treba, neće samo HDZ imati posljedice od tog Istražnog povjerenstva”, komentirao je Grmoja.

Na pitanje na koga konkretno misli, odgovorio je: “Svi oni koji su u jednom drugom periodu upravljali Hrvatskom, posebno ministri financija”.

Komentiraj