Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković potvrdio je u petak kako je dobio izvješće o zastoju na autocesti A1 pred tunelom Sv. Rok na Uskrsni ponedjeljak te je zbog toga najavio moguće smjene u Hrvatskim autocestama (HAC).

Na novinarski upit hoće li biti smjena u HAC-u zbog zastoja ispred tunela Sv. Rok, Butković je odgovorio da je sve moguće, a na dodatni upit do koje razine, rekao je: “Do razine Uprave.”

“Ne mogu prihvatiti činjenicu da nemamo alternativne načine preusmjeravanja prometa i da se za to Uprava HAC-a nije pobrinula na vrijeme”, rekao je među ostalim Butković.

Ministar Butković danas boravi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, gdje se sastao sa županom Zlatkom Ževrnjom, a nakon toga, kako je najavljeno, posjetit će splitsku tvrtku Plovput i Lučku upravu, pogledat će kako napreduju radovi na vanjskim vezovima u splitskoj luci, a obići će i gradilište mosta Trogir-Čiovo.

Komentiraj

FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.