Zvijezda “Nemoguće misije” bio je neprestano pijan na snimanju

Simon Pegg, 51-godišnji engleski glumac, jedno je od prepoznatljivijih lica filmske franšize „Nemoguća misija“. Prvi se puta pojavio u trećem dijelu „Nemoguće misije“ 2006. godine te je zahvaljujući ulozi Benji Dunna postao svjetski popularan. Istovremeno, Pegg je priznao kako je sve te godine imao velikih problema s alkoholom. U razgovoru za podcast Headstrong prisjetio se snimanja filma „Nemoguća misija 3“ kada je, kako je priznao, bio neprestano pijan.

„Sjećam se da sam bio zaglavljen u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu. Pio sam jako puno. Popio bih sve što je bilo u mini baru jer sam se želio drugačije osjećati. Onda bi došao na snimanje filma. Bio sam potpuno uništen od alkohola i od toga što sam bio izuzetno napet“, priznao je Pegg dodajući kako bi svaki puta, kada bi osjetio da je u nekom problemu, popio veliku pivu.

Govoreći o tome kako je alkohol utjecao na njega, Pegg je rekao „Sve dok je alkohol bio u mojoj krvi ja sam bio anestetiziran od svojih osjećaja“, pri čemu je sve počelo na fakultetu. „Problem je u tome što vas neprestano pijanstvo vodi u alkoholizam, a ja sam tamo završio u svojim tridesetim godinama“.

Simon Pegg nedavno je završio snimanje filma „Nemoguća misija 7“ čija se premijera očekuje 19. studenoga ove godine.

Komentiraj