Županijski sud u Puli: Osumnjičeni za ubojstvo roditelja dobio jednomjesečni pritvor

Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, 39-godišnjem Puljaninu osumnjičenom za ubojstvo roditelja, sudac istrage pulskog Županijskog suda, na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva, odredio je u nedjelju jednomjesečni pritvor. 

Kako je priopćeno iz DORH-a, osnovano se sumnja da je on od 13. do 14. siječnja u obiteljskoj kući u Puli hicima iz vatrenog oružja, u nakani da ih liši života, nanio prostrijelne rane 67-godišnjem hrvatskom državljaninu i 66-godišnjoj hrvatskoj državljanki od kojih su oni i preminuli.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli ispitalo je osumnjičenog i donijelo rješenje o provođenju istrage zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela ubojstva.

Policija je u petak oko 16.15 sati u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli pronašla mrtva tijela supružnika, a naknadno je utvrđeno da je dvostruko ubojstvo počinjeno u četvrtak u garaži kuće.

Osumnjičeni za ubojstvo se tek u petak poslijepodne prijavio policiji, nakon čega su policijski službenici u kući u Argonautskoj ulici pronašli dva mrtva tijela.

Komentiraj