Zoe Saldaña požalila se da je zaglavila u Marvelovim filmovima. Predomislila se

Autor:

The Adam Project (Pictured) Zoe Saldana as Laura. Cr. Doane Gregory/Netflix © 2021

Netflix

Zoe Saldaña (44) može se smatrati glumačkom srećkovićkom, jer je u svojoj karijeri glumila u tri od pet filmova s najvećom zaradom u povijesti a to su „Avatar“, „Osvetnici: Rat beskonačnosti“ i „Osvetnici: Završna igra“. S obzirom da je glumila i u franšizama „Čuvari galaksije“ i „Zvjezdane staze“ jasno je da je u proteklih 10 godina postala poznata po ulogama u tim hit franšizama. Međutim, u intervjuu prošlog mjeseca rekla je kako osjeća da je zaglavila u takvoj vrsti filmova što joj ne dopušta da glumački raste i razvija se. Očito da je shvatila kako je pretjerala s tom izjavom pa je na premijeri filma „Avatar: Put vode“, u kojem također glumi, prepravila prethodnu izjavu.

„Ti filmovi imaju fenomenalnu reakciju publike tako da dobivamo šansu da se ponovo vraćamo svojim ulogama. Požnjela sam mnogo uspjehama s tim filmovima koji su mi omogućili da dobijem puno prijatelja, smatram se sretnicom. Ujedno, još uvijek imam mentore koje mogu nazvati i osloniti se na njih“, rekla je za portal Deadline, što je sasvim suprotno od izrečenog prošli mjesec. Tada je rekla „Imam osjećaj da sam zaglavila u posljednjih 10 godina. Zahvalna sam na prilikama koje su mi mnogo toga omogućile, od suradnje s nevjerojatnim redateljima i glumcima koji su mi postali prijatelji do uloge koju obožavatelji, posebno djeca, vole. Ali, umjetnički gledano, osjećam da sam zaglavila te da ne mogu rasti i razvijati se glumeći različite vrste uloga u različitim filmskim žanrovima“.
Ujedno, ona je rekla da se ne bi uznemirila kada se ne bi pojavila u novom nastavku filma „Čuvari galaksije“. „Nedostaje mi uloga Gamore ali mi ne nedostaje ustajanje u 3:30 sati i petosatno šminkanje nakon čega moram ići dermatologu“. Ujedno je rekla kako ne može biti cinična prema Marvelovim filmovima. „Obožavatelji su osjećajni i ako nešto utječe na njih, makar mi mislili da je to glupo, nezrelo ili jeftino, to ne znači da to nije nešto posebno“.

Film „Avatar: Put vode“ u hrvatskim se kinima počinje prikazivati 15. prosinca.

OZNAKE: Avatar, Zoe Saldana

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.