ZLATKO DALIĆ: “Ne mislim još dugo biti trener, ima i važnijih stvari u životu”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u petak je u Moskvi, točno na godišnjicu otvaranja Svjetskog prvenstva prošle godine, promovirtao rusko izdanje svoje knjige ‘Rusija naših snova’.

Zlatko Dalić uoči promocije u Moskvi gostovao je u zgradi glavne državne izvještajne agencije TASS te, uz pojedinačne intervjue za ruske medije, uz Olića i Pletikosu održao zajedničku tiskovnu konferenciju s ruskim izbornikom Stanislavom Čerčesovom.

“Zavidim li Daliću, jesam li se vidio na njegovu mjestu u finalu? Ne, to nije bilo realno, Dalić je imao puno kvalitetnije igrače, vrhunske nogometaše koji s najvećim klubovima osvajaju Ligu prvaka. No probudili smo nogomet u Rusiji i zanimanje za reprezentaciju”, rekao je ruski izbornik Čerčesov.

Jedan je ruski novinar, pišu Sportske novosti, Dalića upitao koliko još misli biti na kormilu reprezentacije i koliko su ozbiljne bogate ponude klubova, najviše iz Azije.

“Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, a ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa”, kazao je Dalić.

Komentiraj