epa

ZIDANE "Za mene je La Liga najvažnija"

Florentino Perez 16 godina je prvi čovjek Reala, a u njegovoj eri madridski klub osvojio je samo četiri naslova španjolskog prvaka. Sada u Madridu to žele promijeniti i fokusiraju se sljedeće sezone na prvenstvo, piše Index.
“Ono što mogu reći je da ćemo sljedeće sezone pokušati krenuti u prvenstvo na najbolji mogući način. Važno je svako kolo. Moramo krenuti dobro inače će ga opet biti teško osvojiti. Sljedeće će godine osvajanje La Lige biti naš prvi cilj”, rekao je Zidane nakon što je postalo jasno da će Barcelona osvojiti osmi naslov u posljednjih 11 godina.
“Mi imamo 33 naslova prvaka, a Barcelona… koliko ono? U posljednje vrijeme ide im jako dobro i to moramo priznati i čestitati im. No u prošlosti Madrid ima više titula. U posljednje vrijeme njima ide bolje i to moramo promijeniti.”
Real je u Ligi prvaka osvojio četiri naslova u posljednjih pet godina.
“Za mene je La Liga najvažnija. U Ligi prvaka imaš 12-13 utakmica u kojima moraš pobijediti, a u La Ligi je ‘pum pum pum’ svaki dan”, poručio je Zidane, jedini trener koji je osvojio tri Lige prvaka u nizu.
Real ukupno ima 33 titule španjolskog prvaka, a Barcelona će uskoro proslaviti 26. naslov.

Komentiraj