Dino Stanin/PIXSELL

ŽELJKO REINER “Vjerujem da se rasprava neće otegnuti do u sitne noćne sate”

Predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner rekao je u četvrtak u Zadru, gdje sudjeluje u obilježavanju 23. obljetnice akcije Maslenica, kako vjeruje da se u petak u Saboru rasprava o novoj Vladi neće produžiti u sitne noćne sate te da će proteći u konstruktivnom i dostojanstvenom tonu.

“Vjerujem da će svi zastupnici, prvenstveno klubovi, ali i pojedinci koji imaju određena pitanja na izlaganje mandatara, ih naravno postaviti i dobiti zadovoljavajuće odgovore, ali da to neće prijeći u nekakve sitne noćne sate samo zato da bi se dobilo koju sekundu u medijima”, rekao je akademik Reiner novinarima zamoljen da komentira sutrašnju sjednicu Sabora na kojoj bi trebala biti potvrđena nova Vlada.

U počast poginulim braniteljima, predsjednik Sabora Željko Reiner položio je vijence ispod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Zadru te kod spomen-obilježja 3. bojne 4. gardijske brigade Imotski sokolovi u Ulici Ante Starčevića.

Dino Stanin/PIXSELL
Dino Stanin/PIXSELL

Obilježavanje akcije Maslenica, kojom je oslobođeno zadarsko zaleđe te spojeni sjever i jug Hrvatske, nastavljeno je mimohodom postrojbi s ratnim zastavama od Branimirove obale do Foruma te Svetom misom za Domovinu u Crkvi sv. Šime.

Komentiraj