Prvi dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Zdravko Mamić za Večernji list prokomentirao je sinoćnje događaje u St. Etienneu. Smatra kako ovaj problem traje već dugo te kako je za ovakve događaje kriva hrvatska politika.

“Ako tjedan dana obični navijači znaju da će se ovo dogoditi, onda to govori o nespobonosti države”, rekao je Mamić dodajući kako su za sve krive hrvatske političke elite, koje kolaboriraju s huliganskim skupinama u svrhu dobivanja jeftinih političkih poena i dobivanju glasova na izborima.

“Dvjesto huligana reketari Hrvatsku već dvadeset i pet godina. Svi oni koji su obnašali vlast može ih biti sram, ovo je plod njihovog nečinjenja. Što su zadnja dva ministra napravili oko svastike? Kakva je to država, pa nije to rješavanje ubojstva”, rekao je Mamić.

Za Jutarnji list rekao je kako su huligani koji su nas jučer osramotili mrzitelji Hrvatske. “Isprovociralki su da se koncentracija igrača fokusira na ono što nije nogomet te da udari Hrvat na Hrvata, pred očima cijelog svijeta”, rekao je.

“Umjesto da budu veseli, da slave, ti likovi su nas napravili tužnima, poniženima i osramoćenima”, zaključio je prvi dopredsjednik HNS-a.

Komentiraj