Zbog pandemije koronavirusa Jennifer Aniston ne dolazi na dodjelu nagrada Emmy

Posebna epizoda serije „Prijatelji“ nazvana „Prijatelji: Ponovno zajedno“ nominirana je za televizijsku nagradu Emmy u četiri kategorije. Nagrade se dodjeljuju u nedjelju, 19. rujna, ali Jennifer Aniston već je objavila kako neće prisustvovati ceremoniji dodjele nagrada zbog pandemije koronavirusa.  „Neću ići. Već je velik korak i to štto sam došla u ovu emisiju. To su dječju koraci“, rekla je Jennifer Aniston  gostujući u emisiji „Jimmy Kimmel Live!“

Glumica je bila jedna od najavljivačica na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy koja je održana u virtualnom izdanju a koju je vodio upravo Jimmy Kimmel. Ove godine dodjela će se održati uživo, uz limitiran broj uzvanika, u Microsoft Theatre u Los Angelesu.

Jennifer Aniston ističe važnost borbe protiv koronavirusa od trenutka kada se on pojavio. U lipnju prošle godine ona je poticala svoje pratitelje na Instagramu da nose maske kako bi prevenirali širenje virusa. Ove godine objavila je kako se morala razići s nekim ljudima koji su imali drugačija mišljenja glede pandemije koronavirusa.

„Sramota je što sam izgubila nekoliko ljudi koju su se odbili cijepiti ili nisu željeli reći jesu li to napravili. Mislim da je svačija moralna i profesionalna obaveza da nas informira o tome“, izjavila je tada Jennifer Aniston.

Što se tiče pravila koja su donesena glede ceremonije dodjele nagrada Emmy, svaki uzvanik morati će pokazati potvrdu o cijepljenju te negativan test na koronu ne stariji od 48 sati. Osim toga, maksimalno četiri osobe moći će predstavljati nominiranu seriju ili televizijski film tako da svi „Prijatelji“ ne mogu prisustvovati dodjeli nagrada uživo.

Komentiraj